FA / Om oss / Nyheter / Lørenskog IF inviterer til trenerkurs med Ajax 9.-11.mai 2014 på Rolvsrud stadion - KUN 10 LEDIGE PLASSER IGJEN!!!

Lørenskog IF inviterer til trenerkurs med Ajax 9.-11.mai 2014 på Rolvsrud stadion - KUN 10 LEDIGE PLASSER IGJEN!!!

Lørenskog IF inviterer til trenerkurs med Ajax 9.-11.mai 2014 på Rolvsrud stadion - KUN 10 LEDIGE PLASSER IGJEN!!!

Lørenskog IF -  gjennom sitt samarbeid med Ajax - står som arrangører når dette verdenskjente fotballakademiet  for første gang holder trenerkurs i Lørenskog, helgen 9.-11. mai 2014.

Ajax Youth Academy med Eddie van Schaick og den gamle storspilleren Arnold Mühren (Ajax, Ipswich, Manchester United og det nederlandske landslaget) kommer og holder det som er verdenspremieren på kurset "Ajax - Level 2 Trainer Course", som er nivå 2 av 3 på kursstigen som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering.

"Ajax - Level 1 Trainer Course" ble første gang holdt på Skedsmo i mai 2013 og er siden blitt holdt flere steder i Norge og rundt om i verden. Denne gangen er det altså Lørenskog som er vertskap for det første nivå 2 kurset som avholdes på verdensbasis.

Selv om dette er nivå 2, er det ingen forutsetning at man har deltatt på nivå 1 tidligere. Hvert kurs er frittstående og man kan ta dem i hvilken rekkefølge man selv ønsker. Når man har tatt alle, får man et bevis på at man har gått igjennom alle modulene i pensumet.

IMG_1399

Vi er stolte over å kunne tilby alle interesserte trenere i Akershus og omegn en hel helg med masse fotballprat i et faglig og interessant miljø og hvor vi kommer til å få mange nye impulser - levert av utrolig profesjonelle og dyktige instruktører.

Kurs 2 går mye dypere inn i selve spillefilosofien til Ajax og hvordan de utvikler spillere gjennom spilldimensjonen i det som er blitt kjent som "Totalfotball".
Kursideen er at man lærer best gjennom praksis - og derfor legges det opp til mye mer praksisøkter enn teoriøkter.

Ajax bygger mye av sin klubbstruktur på at det skal være mest mulig likhet i treningsarbeidet - uansett aldersgruppe. Derfor vil også trenere som normalt har sitt virke i ungdoms- og seniorfotballen, ha STOR nytte av å delta på kurset - for det er masse nyttige tips, øvelser og metodikk som også brukes av de eldre aldersgruppene i Ajax!

Deltagerne på kurset får utdelt kursbevis ( Ajax - Level 2 Training Certification) fra Ajax for deltagelse ved avslutningen av kurset og er et bevis for at man har fått en dypere innsikt i Ajax sin filosofi, metodikk og øvelser.

Vi håper så mange som mulig setter av denne helgen - for her kommer det til å være mye spennende som vi kan ta med oss videre inn i norsk fotball!

Erfaringene våre med å holde disse kursene er at utbytte blir best hvis det er et begrenset antall deltakere. Vi har derfor plass til maks 50 deltagere - og "førstemann-til-mølla"-prinsippet er gjeldende ved påmelding!

DET ER KUN 10 LEDIGE PLASSER IGJEN!!!