FA / Om oss / Nyheter / 24.-26. april 2015 holder Ajax Youth Academy trenerkurs Level 2 på Lillehammer

24.-26. april 2015 holder Ajax Youth Academy trenerkurs Level 2 på Lillehammer

Fotballinja
Ajax_logo kopi

Fotballlinja AS står som arrangører når det verdenskjente fotballakademiet til Ajax for andre gang holder kurs i Oppland, helgen 24.-26.mai 2015. Fra Ajax Youth Academy kommer Eddie van Schaick og den gamle storspilleren Arnold Mühren (Ajax, Ipswich, Manchester United og det nederlandske landslaget) og holder det kurset "Ajax - Level 2 Trainer Course", som er nivå 2 av 3 på kursstigen som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering.

"Ajax - Level 1 Trainer Course" ble holdt på Lillehammer i desember 2013 og igjen er det Fotballinja AS og Lillehammer som er vertskap for nivå 2 kurset.

Selv om dette er nivå 2, er det ingen forutsetning at man har deltatt på nivå 1 tidligere. Modulene 1 og 2 er frittstående og man kan ta dem i hvilken rekkefølge man selv ønsker. Når man har tatt alle, får man et bevis på at man har gått igjennom alle modulene i pensumet.

IMG_1399

Vi er stolte over å kunne tilby alle interesserte trenere i Oppland og omegn en hel helg med masse fotballprat i et faglig og interessant miljø og hvor vi kommer til å få mange nye impulser - levert av utrolig profesjonelle og dyktige instruktører.

Kurs 2 går mye dypere inn i selve spillefilosofien til Ajax og hvordan de utvikler spillere gjennom spilldimensjonen i det som er blitt kjent som "Totalfotball".
Kursideen er at man lærer best gjennom praksis - og derfor legges det opp til mye mer praksisøkter enn teoriøkter.

Ajax bygger mye av sin klubbstruktur på at det skal være mest mulig likhet i treningsarbeidet - uansett aldersgruppe. Level 2 kurset tar for seg mer av det vi normalt jobber med i ungdoms- og seniorfotballen enn det Level 1 gjorde og derfor vil også trenere som normalt har sitt virke i ungdoms- og seniorfotballen, ha STOR nytte av å delta på kurset!

Deltagerne på kurset får utdelt kursbevis ( Ajax - Level 2 Training Certification) fra Ajax for deltagelse ved avslutningen av kurset og er et bevis for at man har fått en dypere innsikt i Ajax sin filosofi, metodikk og øvelser.

Vi håper så mange som mulig setter av denne helgen - for her kommer det til å være mye spennende som vi kan ta med oss videre inn i norsk fotball!

Erfaringene våre med å holde disse kursene er at utbytte blir best hvis det er et begrenset antall deltakere. Vi har derfor plass til maks 50 deltagere - og "førstemann-til-mølla"-prinsippet er gjeldende ved påmelding!