FA / Om oss / Nyheter / 13.-15. desember 2013 holder Ajax Youth Academy trenerkurs på Moelven/Lillehammer

13.-15. desember 2013 holder Ajax Youth Academy trenerkurs på Moelven/Lillehammer

Ajax_logo kopi

Fotballlinja AS - i samarbeid med Fotballakademi.com - står som arrangører når det verdenskjente fotballakademiet til Ajax for første gang holder kurs i Oppland, helgen 13.-15.desember 2013. Fra Ajax Youth Academy kommer Eddie van Schaick og Jan Splinter - og holder et nyutviklet trenerkurs som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering. (verdenspremieren var på Skedsmokorset i månedsskiftet mai-juni 2013). 

Kurset heter "Ajax - Level 1 Training Program" og tar for seg hva aldersgruppene 8-13 år går igjennom på deres akademi.

IMG_1399

Vi er stolte over å kunne tilby alle interesserte trenere i Oppland og omegn en hel helg med masse fotballprat i et faglig og interessant miljø og hvor vi kommer til å få mange nye impulser - levert av utrolig profesjonelle og dyktige instruktører.

Kurset går mye dypere inn i hva - og hvordan - det jobbes i Ajax, enn hva som er normalt på slike samlinger. Og det er mer praksis enn teori!

Ajax bygger mye av sin klubbstruktur på at det skal være mest mulig likhet i treningsarbeidet - uansett aldersgruppe. Derfor vil også trenere som normalt har sitt virke i ungdoms- og seniorfotballen, ha STOR nytte av å delta på kurset - for det er masse nyttige tips, øvelser og metodikk som også brukes av de eldre aldersgruppene i Ajax!

Deltagerne på kurset får utdelt kursbevis ( Ajax - Level 1 Training Certification) fra Ajax for deltagelse ved avslutningen av kurset og er et bevis for at man har fått en dypere innsikt i Ajax sin filosofi, metodikk og øvelser.

Vi håper så mange som mulig setter av denne helgen - for her kommer det til å være mye spennende som vi kan ta med oss videre inn i norsk fotball!

Grunnet våre lokaliteter har vi begrenset med plasser - derfor vil "førstemann-til-mølla"-prinsippet være gjeldende ved påmelding!

Fotballinja