FA / Om oss / Nyheter

Nyheter

Ajax Player Camp, 4.-6. September 2015 på Rolvsrud stadion (Lørenskog)

4. – 6. september kommer Ajax tilbake til Rolvsrud for å holde Player Camp (fotballskole) for spillere født 2006, 2005, 2004 og 2003.

Det vil være plass til maksimalt 25 spillere på hvert alderstrinn!

Fra Ajax kommer Arnold Mühren og Renaldo Landburg (sprint og koordinasjonsspesialist). I tillegg vil LIF trenere og eksterne trenere bistå Arnold og Renaldo i gjennomføringen.

Hver økt varer i 2 timer og det legges opp til 4 grupper som trener etter «stasjons»-prinsippet. Det vil være 1 stasjon med Sprint/Koordinasjon, 2 stasjoner med teknisk trening og 1 stasjon med spill – og hver gruppe skal gjennom alle stasjonene på hver trening.

Det blir totalt 4 økter i helgen – 1 på fredag, 2 på lørdag og 1 på søndag.

Søndagsøkten vil benyttes til å teste spillernes tekniske ferdigheter i noen av Ajax sine tester for dette.

///LES

24.-26. april 2015 holder Ajax Youth Academy trenerkurs Level 2 på Lillehammer

Fotballinja
Ajax_logo kopi

Fotballlinja AS står som arrangører når det verdenskjente fotballakademiet til Ajax for andre gang holder kurs i Oppland, helgen 24.-26.mai 2015. Fra Ajax Youth Academy kommer Eddie van Schaick og den gamle storspilleren Arnold Mühren (Ajax, Ipswich, Manchester United og det nederlandske landslaget) og holder det kurset "Ajax - Level 2 Trainer Course", som er nivå 2 av 3 på kursstigen som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering.

"Ajax - Level 1 Trainer Course" ble holdt på Lillehammer i desember 2013 og igjen er det Fotballinja AS og Lillehammer som er vertskap for nivå 2 kurset.

Selv om dette er nivå 2, er det ingen forutsetning at man har deltatt på nivå 1 tidligere. Modulene 1 og 2 er frittstående og man kan ta dem i hvilken rekkefølge man selv ønsker. Når man har tatt alle, får man et bevis på at man har gått igjennom alle modulene i pensumet.

///LES

Lørenskog IF inviterer til trenerkurs med Ajax 9.-11.mai 2014 på Rolvsrud stadion - KUN 10 LEDIGE PLASSER IGJEN!!!

Lørenskog IF -  gjennom sitt samarbeid med Ajax - står som arrangører når dette verdenskjente fotballakademiet  for første gang holder trenerkurs i Lørenskog, helgen 9.-11. mai 2014.

Ajax Youth Academy med Eddie van Schaick og den gamle storspilleren Arnold Mühren (Ajax, Ipswich, Manchester United og det nederlandske landslaget) kommer og holder det som er verdenspremieren på kurset "Ajax - Level 2 Trainer Course", som er nivå 2 av 3 på kursstigen som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering.

"Ajax - Level 1 Trainer Course" ble første gang holdt på Skedsmo i mai 2013 og er siden blitt holdt flere steder i Norge og rundt om i verden. Denne gangen er det altså Lørenskog som er vertskap for det første nivå 2 kurset som avholdes på verdensbasis.

Selv om dette er nivå 2, er det ingen forutsetning at man har deltatt på nivå 1 tidligere. Hvert kurs er frittstående og man kan ta dem i hvilken rekkefølge man selv ønsker. Når man har tatt alle, får man et bevis på at man har gått igjennom alle modulene i pensumet.

///LES

Ajax Elite Camp på Husabø helgen 7.-9/2-2014

Denne helgen er 94 spillere født 2000, 2001 og 2002 samlet til Ajax Elite Camp på Husabø.

///LES

Bli med på TRENERSEMINAR til Ajax i Amsterdam 28.-30.mars.2014

Dues Reisebyrå inviterer til Trenerseminar i Amsterdam med Ajax 28.-30.03.2014.

Frist for bindende påmelding er 14/2-2014!

Mer info om turen, kontaktinfo etc finner man nedenfor..

///LES

Stor pågang på trenerkurset med Ajax 13.-15. desember 2013 på Moelven/Lillehammer - KUN 12 LEDIGE PLASSER IGJEN!!

Ajax_logo kopi

Vi har opplevd stor pågang og mange påmeldinger når fotballakademiet til Ajax for første gang holder kurs i Oppland, helgen 13.-15.desember 2013.

DET ER DERFOR BARE 12 LEDIGE PLASSER IGJEN - OG DET ER "FØRSTEMANN TIL MØLLA"-prinsippet som gjelder!

Fra Ajax Youth Academy kommer Eddie van Schaick og Jan Splinter - og holder et nyutviklet trenerkurs som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering. (verdenspremieren var på Skedsmokorset i månedsskiftet mai-juni 2013). 

Kurset heter "Ajax - Level 1 Training Program" og tar for seg hva aldersgruppene 8-13 år går igjennom på deres akademi.

///LES

13.-15. desember 2013 holder Ajax Youth Academy trenerkurs på Moelven/Lillehammer

Ajax_logo kopi

Fotballlinja AS - i samarbeid med Fotballakademi.com - står som arrangører når det verdenskjente fotballakademiet til Ajax for første gang holder kurs i Oppland, helgen 13.-15.desember 2013. Fra Ajax Youth Academy kommer Eddie van Schaick og Jan Splinter - og holder et nyutviklet trenerkurs som gir deltagerne en offisiell Ajax-sertifisering. (verdenspremieren var på Skedsmokorset i månedsskiftet mai-juni 2013). 

Kurset heter "Ajax - Level 1 Training Program" og tar for seg hva aldersgruppene 8-13 år går igjennom på deres akademi.

///LES

Velkommen til Fotballakademi.com - siden for fotballspillere, trenere og klubber!

Fotballakademi.com er laget for å være et verktøy og kompetansesenter for alle som jobber i fotballen. Alt som er laget for Spilleren - er helt gratis, mens for trenere og klubber vil det være noe som også har en kostnad knyttet til seg. Hva og hvor mye vil komme etterhvert som modulene legges til.

I tillegg til alt det faglige man vil finne her, er det også mulig å få kjøpt utstyr i nettbutikken vår. Pr i dag - og gjennom vårt samarbeid med Ajax Youth Academy - kan vi nå tilby de samme fotballene som Ajax bruker på sine barnelag i alderen 7-13 år.

Det unike med disse ballene er at dette er lette - og superlette - baller i størrelse 5 (normalt benyttes størrelse 3 og 4 for disse aldersgruppene). 

Dette er kvalitetsballer til en MEGET gunstig pris!

Sidene er fortsatt under konstruksjon - og vi har som mål å få alt ferdig og på plass i løpet av høsten 2013!

///LES